15 märts 2012

Speltanisu toidud

Speltanisu mõjub inimese tervisele hästi tänu oma optimaalsele toimeainete koostisele. Speltanisu sisaldab mitte ainult inimesele vajalikke asendamatuid aminohappeid, rasvhappeid, süsivesikuid, vitamiine, mikro- ja makromineraalaineid, vaid ka veel tundmatuid vitaalseid kasvu- ja rakutoitaineid ning imendumisfaktoreid. Need seni tundmatud, sekundaarsed aineosad mõjutavad rakkude uuenemisprotsesse, kasvu, rakuainevahetust ja keha vastupanuvõimet.

Speltanisu kuulub nende toitainete hulka, mis loomulikul moel suurendavad organismi psüühilist ja füüsilist vastupanuvõimet. Selle vilja abil võib nii parandada kui ka ennetada valedest eluviisidest põhjustatud kroonilisi haigusi, aidates püsida tervena.

Spelta sobib saksa uurijate allikate põhjal põhitoiduks järgmiste haiguste korral: seedekulgla haigused (haavandiline jämesoolepõletik, Crohni tõbi, kõhulahtisus, kõhukinnisus, hemorroidid, soolekrambid, tsöliaakia), nahapõletikud ja allergiad, ainevahetushaigused reuma ja podagra, kroonilised põletikud, kasvajad, närvivalud, osteoporoosi profülaktika, toiduallergiad, haiguste järelravi ajal, paastumise ajal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar