400 g suitsukana
600 dl tatart (keedetud)
4 tk marineeritud kurk
1 tk suur tomat
kaste:
1,5 dl majoneesi
1 dl hapukoort
2 tl aroomisoola
2 tl sidrunipipart
maitserohelist
Sega kokku kastmeained ja jäta köögiviljade tükeldamise ajaks
maitsestuma. Lõika kurgid ribadeks, tükelda tomat. Puhasta ja tükelda
kana. Pane kõik salatiained kaussi ja sega kastmega. Soovi korral
maitsesta meelepärase maitserohelisega (basiilik, siledaleheline
petersell, till).
* Tatar keeda valmis eelmisel õhtul, siis läheb salati valmistamine
lihtsalt ja kiirelt. Suvel valmista salatit värkse kurgiga, annab hoopis
teise ja just suvele sobiliku maitsenüansi.
Allikas: Kiire perenaise kokaraamat, autor Liia Virkus. Kättesaadav ka http://toidutare.ee/argitoidud/17DF1/.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar