29 aprill 2013

Suitsukana-tatrasalat

400 g suitsukana
600 dl tatart (keedetud)
4 tk marineeritud kurk
1 tk suur tomat
kaste:
1,5 dl majoneesi
1 dl hapukoort
2 tl aroomisoola
2 tl sidrunipipart 
maitserohelist

Sega kokku kastmeained ja jäta köögiviljade tükeldamise ajaks maitsestuma. Lõika kurgid ribadeks, tükelda tomat. Puhasta ja tükelda kana. Pane kõik salatiained kaussi ja sega kastmega. Soovi korral maitsesta meelepärase maitserohelisega (basiilik, siledaleheline petersell, till).

* Tatar keeda valmis eelmisel õhtul, siis läheb salati valmistamine lihtsalt ja kiirelt. Suvel valmista salatit värkse kurgiga, annab hoopis teise ja just suvele sobiliku maitsenüansi.  

Allikas: Kiire perenaise kokaraamat, autor Liia Virkus. Kättesaadav ka http://toidutare.ee/argitoidud/17DF1/.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar