500 g spelta-peenjahu
umbes 1 kl vett
50 g oliiviõli
30 g pärmi
10 g soola
punet
umbes 600 g keedetud tükeldatult köögivilju
tomatipüreed
riivjuustu
sibulat
Pärm ja sool vedeldada sooja veega. Segada kõik ained kokku. Segada niikaua, kuni taigen lusika küjest lahti tuleb. Taigen jaotada jahuga kaetud laual 4 osaks, katta köögirätiga ja lasta kerkida 45 min. Rullida ümmarguseks ja suruda käega igale pitsale kõrgemad ääred.
Kõigepealt määrida peale tomatipüree, siis köögiviljad, peale riputada riivjuust ja pune.
Küpsetada 250 – 270° ahjus 7 - 10 min. Kuuma pitsa peale võib veel määrida
oliiviõli-küüslaugusegu.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar